Verzendkosten

Nederland
Brievenbuspost (enveloppen) 0 - 20 gram € 2,95
Brievenbuspost (brievenbus pakket) 21-2000 gram € 4.95
(hieronder vallen alle A4 lapjes omdat wij deze zorgvuldig willen verzenden en dit kunnen wij niet garanderen in enveloppen)


Pakketpost (doosjes) 2000 - 5000 gram € 6,95
(denk dan aan grote artikelen die niet in een envelop passen)


België
Brievenbuspost (enveloppen) 0 - 100 gram € 4,95
Brievenbuspost (brievenbus pakket) 100 - 350 gram € 9,95
(hieronder vallen alle a4 lapjes omdat wij deze zorgvuldig willen verzenden )

Pakketpost (doosjes) 350 - 5000 gram € 14,95
(denk dan aan grote artikelen die niet in een envelop passen)

GRATIS verzending vanaf € 50,-

 


Ons webwinkelsysteem rekent de verzendkosten uit aan de hand van het gewicht van de bestelling. De verzendkosten bestaan uit het verzendtarief, 21% BTW, verpakkingskosten en afhandelings- en administratiekosten. Indien je boven een bepaalde grens komt met het totaalbedrag van je bestelling, worden de verzendkosten lager of wordt jouw pakketje gratis verzonden.
Let op: de verzendkosten zelf tellen NIET mee in deze berekening, ons systeem kijkt alleen naar het totaalbedrag van de producten!
Als je een bestelling bij ons plaatst, ga je akkoord met de verzendkosten. Wij gaan er vanuit dat je van tevoren de verzendkosten hebt bekeken.

Voor bepaalde grotere pakketten, en andere producten die niet in een brievenbuszending passen geldt dat zij met pakketpost worden verzonden, daarvoor berekenen wij € 6,95 (binnen NL).

 

Levertijd

Wij verzenden alle bestellingen binnen 1- 2 werkdag(en) na ontvangst van de betaling. Let op: Er kunnen tijdelijk andere omstandigheden zijn (bijvoorbeeld ziekte/vakantie). Dit wordt dan duidelijk aangegeven. Bij ons kan betaald worden met i-DEAL of vooraf overmaken.
Wij ontvangen direct een berichtje dat de betaling is ontvangen. Kies je voor vooraf overmaken (Bankoverschrijving), dan kan het langer duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.
Zodra wij een betaling hebben ontvangen word de bestelling binnen 1 werkdag verzonden.
Brievenbuspost wordt meestal de volgende dag bezorgd (PostNL bezorgt de brievenbuspost op dinsdag t/m zaterdag) maar het kan soms ook wel een paar dagen duren voordat je de bestelling in huis hebt. Wij hebben daar helaas geen invloed op.

Pakketpost wordt meestal de volgende dag bezorgd (niet op zondag). Je krijgt van ons een trackingcode waarmee je in de gaten kunt houden wanneer de bestelling bezorgd zal worden. De informatie is meestal 's avonds of 's ochtends vroeg beschikbaar. Tijdens drukke
periodes, bijvoorbeeld voor en tijdens feestdagen wordt pakketpost na 2 dagen bezorgd.


Minimum bestelbedrag

Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 5- aan producten.
De afhandeling van een bestelling kost geld. Niet alleen kost een product geld om in te kopen, maar ook zijn er kosten voor het inpakken van het product en de ruimte die het product inneemt in ons magazijn. Het kost daarnaast tijd en dus geld om een bestelling te verzamelen, te controleren, in te pakken en te verzenden. Ook zijn er kosten voor de
verpakking van de bestelling en het uitdraaien van de factuur. Bestellingen onder de € 5,- zijn voor ons niet haalbaar. Vandaar het minimum bestelbedrag.

 

Bestelling afhalen
Het is mogelijk om een bestelling af te halen, echter is dit alleen mogelijk op afspraak!
Zodra jou bestelling klaar staat nemen wij contact op om de op te halen.
Dit zal binnen 1 - 2 werkendagen zijn.